To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Sted: Trondheim, Teisendammen innsjø 

Pris: 

voksen: 799 kr

student: 599 kr

barn: 8-15 år 479kr

Varighet: 1,5 timer

 

 

Vi kjører også dette kurset på bestilling. Vi kan ta imot utdrikninslag, bursdag og teambuilding aktiviteter.

 

Ta kontakt med oss for mer informasjon om booking. 

 

SUP introduksjonskurs

1,5 timers SUP introduksjonskurs:

Vi viser deg grunnleggende teknikker for Stand Up Padling og introduserer viktige sikkerhetsaspekt. I tillegg gir vi deg nyttig informasjon om ulike typer brett og utstyr som er tilgjengelig på markedet og deres bruksområder.Ute på vannet tar vi en liten padletur for å bli vant til SUP og for å lære viktige teknikker inkludert; selvredning, åretak og bevegelser, riktig kroppsholdning og teknikk.

 

Vi kan kjøre dette introkurset på datoer avhengig av tilgjengelighet. Vi kan ta imot utdrikninslag, bursdag og teambuilding aktiviteter. Ta kontakt med oss for mer informasjon om booking. 

 


 

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for "alle", og man behøver ingen forkunnskaper bortsett fra å være svømmedyktig (kan svømme 50 meter)

 

Hva er inkludert?

 Kvalifisert instruktør, SUP-brett, leash, tørr/våtdrakt ved behov.


Hva bør man ha med seg?
I henhold til været: vann, matpakke, lue, badetøy, solbriller, neoprensokk eller ullsokk, ullundertøy og et varmt skift.

 

Refusjon

Ved avmelding en uke før kurset refunderer vi kurspengene minus 200 kr i ekspedisjonsgebyr. Påmeldingen er bindende en uke før kursstart. Ved dokumenterbar sykdom, ulykke, dødsfall, refunderer vi kursavgiften minus ekspedisjonsgebyr på 200 kr.

SUP kalender:

Trondheim: kurs hver helg